Malzemeler:
Pasta için:
◦2 kg. balkabağı (rendelenmiş ya da robotta çekilmiş)
◦1 paket bebe bisküvisi
◦2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
Süslemesi için
1 paket krem şanti
damla çikolata
Hazırlanışı:
1. Balkabaklarını rendeleyin ya da robottan çekin
2. Bisküvileri küçük parçalar halinde kırın ya da robottan çekin. Dövülmüş ceviz ile birlikte kabak tatlısına ekleyip karıştırın.
3. Yuvarlak bir borcamın ya da soğuğa dayanıklı her hangi bir kasenin tabanını kenarlardan sarkacak şekilde streç ile kaplayın. Karışımı kaseye boşaltıp üzerini düzleyin.
4. Pastayı buzdolabında soğutun. Servis tabağına ters çevirin. Üzerini krem şanti ve damla çikolata ile süsleyin
5. Soğuk olarak servis yapın
Afiyet olsun !!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder